Kultúra

Készül a Pokémon-film, Ryan Reynolds lesz Pikachu

Két deadpoolozás között a színész bevállalta a sárga kis jószág életre keltését.

Tavaly nyáron jelentette be a Legendary Entertainment, hogy megszerezték a Pokémon-franchise filmes jogait és a The Pokémon Companyvel szövetkezve elkezdték kidolgozni az első élőszereplős mozit.

Hollywood sem bírta tovább: jön a Pokémon-film
A produkciót élőszereplősnek tervezik és már az is megvan, hogy melyik Pokémon lesz a főhőse.

Az elmúlt másfél évben nem érkezett új infó a produkcióval kapcsolatban, azt azonban eddig is tudtuk, hogy a film nem az animesorozat, hanem Pikachu új inkarnációja, Detektív Pikachu feldolgozása lesz.

A produkció legfőbb kérdése kezdettől fogva az volt, hogy ki fogja alakítani a sárga kis jószág Sherlock Holmes-utánérzésű változatát, mire a The Hollywood Reporter értesülése szerint mostanra eldőlt, hogy

Detektív Pikachu szerepét az Arany Glóbusz-jelölt Ryan Reynolds kapta. A színész a hangját kölcsönzi majd a figurának, akit ő is fog eljátszani, nyilván motion capture segítségével.

A tavaly Deadpoolként nyújtott alakítása nyomán világszerte ünnepelt Reynolds mellett az IMDb szerint egyelőre Kathryn Newton és Justice Smith alkotja a produkció szereplőgárdáját. A filmet Alex Hirsch forgatókönyvéből Rob Letterman fogja rendezni.

A szimplán Pokémon című filmet jövőre kezdik forgatni és várhatóan 2019-ben fog a mozikba kerülni.

Kiemelt kép: The Pokémon Company, Getty Images/WireImage/Gary Gershoff

Ajánlott videó

Olvasói sztorik