Kultúra

Brutál akciókból ad ízelítőt a Tűzgyűrű 2 új kisfilmje

Az ütős képsorok mellett az óriásrobotos mozi forgatásába is bepillanthatunk és a készítők is megszólalnak.

A jelenleg zajló Tokió Comic-Conon leplezte le a Legendary Pictures – Universal Pictures stúdiópáros a Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim: Uprising), azaz a Tűzgyűrű 2 új kisfilmjét, amelyben a megszólaló készítők és a látványos forgatási pillanatok mellett magából a produkcióból is új snitteket láthatunk.

Az óceán mélyéről érkező gigantikus szörnyek és az ellenük épített óriásrobotok második mozijában a Star Wars: Az ébredő Erő Finnjeként berobbant John Boyega és Scott Eastwood alakítják a főszereplőket, de mellettük további új karakterek is feltűnnek majd az új masinák jaegerek pilótáiként. A cselekmény pedig pofonegyszerű lesz: a kaijuk visszatérnek és továbbra is az emberek világát akarják leigázni, ezért csatasorba áll a jaegerek új generációja, hogy egyszer s mindenkorra lerendezzék a bestiákat.

A már említettek mellett a sequelben az alapfilmből visszatérő Rinko Kikuchi (Mako Mori), Max Martini (Herc Hansen), Charlie Day (Dr. Newton Geiszler) és Burn Gorman (Dr. Hermann Gottlieb) is játszik.

A 2013-as Tűzgyűrűt író és rendező Guillermo Del Toro produceri bábáskodásával és Steven S. DeKnight rendezésében közelgő Tűzgyűrű: Lázadás 2018. április 5-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Kiemelt kép: Legendary Pictures/Universal Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik