Kultúra

Marketingből jeles: a Deákon egy bank fölött virít A Viszkis plakátja

Tökéletesen pozicionálták az Ambrus Attiláról szóló film óriásreklámját.

A héten megérkezett a mozikban a ’90-es években számos bankot és postát kifosztó Ambrus Attiláról szóló A Viszkis, amelyet az elmúlt években Hollywoodban is bizonyító Antal Nimród rendezett.

A bemutató miatt csúcsra jár a film marketingje, amelyre a fővárosban egy zseniális húzással tették fel a koronát: a Deák téren az egyik OTP Bankfiók felett helyezték el a produkció óriás plakátját. A Toldi mozi Facebook-oldala osztott meg a lent látható képet a kétségtelenül tökéletesen pozicionált poszterről.

A sztori szerint A Viszkisben Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője… míg rá nem jön, miben jó igazán. Társa, Géza (Klem Viktor) közreműködésével egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és a régóta a nyomában lihegő nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki szembesíti őt a tetteivel.

Az izzadós nyomozónak vagy az uncsi Viszkisnek szurkoljunk?
Antal Nimród elkészítette az első komolyan vehető magyar akciófilmet, csak telezsúfolta közhelyekkel.
Kiemelt kép: InterCom

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik