Kultúra

Nagyon idegesítő a Trónok harcát pornóhoz hasonlítani

A Daneryst játszó Emilia Clarke kiakadt azokra, akik nem tudnak elszakadni a sorozatbeli meztelenkedéstől.

A Sárkányok anyja mérges. Pontosabban inkább csak végtelenül unja azokat, akik a Trónok harca meztelen jeleneteivel dobálóznak folyamatosan. Emilia Clarke a Harper’s Bazaar címlapján szerepelt nemrégiben, és a címlapfotót hosszú interjú is kiegészítette, melyben a sorozat szexuális felhangjai mellett egyebek mellett a Brexit is szóba került.

Kezd rettenetesen idegesíteni, hogy az emberek olyanokat mondanak, hogy, »az összes pornóoldal látogatottsága bezuhant, amikor a Trónok harca visszatért«. Mire én: »És A szolgálólány meséje?«. Imádom azt a sorozatot, sírtam, amikor vége lett, amiért nem nézhettem tovább. És az egész csupa szex meg meztelenség.

 

– fakadt ki Clarke, hozzátéve, nem érti, mi olyan nagy ügy abban, hogy levetkőzött a sorozatban, hiszen a szex természetes dolog.

Rengeteg sorozat története forog azon egyszerű tény körül, hogy az emberek közösülnek. Az emberek szexelnek, mert élvezik – ez az élet része.

Bár az ő karaktere, ugye, a saját unokaöccsével szexel, ami már jóval kevésbé nevezhető természetesnek, de, ugye, ők ezt jelenleg nem tudják, szóval ettől tekintsünk most el. Clarke arról is beszélt az interjúban, hogy – bár a Trónok harcában a világ legszebb nőjének szerepét alakítja – amikor a szakmát elkezdte, valamiért nagyon nem felelt meg a hollywoodi szépségideálnak, és folyton csúnya mostohanővér- meg nagymama-szerepekre castingolták. Ezek a szerepek ugyanakkor nem törték le az önbecsülését, ráadásul Clarke szerint ezeknek köszönheti, hogy rengeteget fejlődött a szakmájában.

Belekényszerültem más szerepkategóriákba, rákényszerültem, hogy színésszé váljak. Ahelyett, hogy eljátszom Júliát és könnyed meg légies vagyok, én voltam a nagydumás nagyi vagy a valaha szebb napokat látott prosti.

Azóta ráadásul megtalálták a széplány-szerepek is, a Mielőtt megismertelekben megcsillogtatta komikai báját, szerepelt akciófilmben, és a Trónok harca mellett most is olyan filmeken dolgozik, mint a Solo című Star Wars-spinoff, de egy Above Suspicion című thrillerben is feltűnik majd főszereplőként.

Clarke egyébként nem először mesélt a Trónok harca és a meztelenség viszonyáról, egyebek mellett a szexjelenetetek forgatási trükkjeiről.

Daenerys elmond mindent, amit a Trónok harca péniszeiről még tudni sem akartál
Emilia Clarke nagy formában van, olyan interjút adott, hogy csak pillogunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik