Kultúra

Daenerys elmond mindent, amit a Trónok harca péniszeiről még tudni sem akartál

Emilia Clarke nagy formában van, olyan interjút adott, hogy csak pillogunk.

Emilia Clarke, akit legtöbben minden terminátorok ellenére mégis csak a Trónok harca Daeneryseként ismernek, az amerikai Glamour májusi számának címlaplánya, és ezen szerepköréből adódóan a magazin interjút is közölt a színésznővel. Nem is akármilyet: az interjúban igencsak központi szál volt a sorozat fő ismertetőjegye, jelesül a meztelenség, Emilia azon belül is férfikollégái meztelenségét elemezte, és olyan mondatok hagyták el a száját, hogy az valami fergeteges. A legnagyobb (!) kétségtelenül az, ahogy Khal Drogo, azaz Jason Momoa férfiasságáról beszél.

Láttam a hímtagját, de takarta egy rózsaszínű, bolyhos zokni. Ha mutatták volna, attól zavarba jöttek volna az emberek. Túlságosan mesés.

– mesélte Clarke. Az is igaz, hogy aki a Trónok harcában szerepet vállal, az jó eséllyel tudja, milyen lovat vesz és eleve felkészül a dologra. Dany legalábbis láthatóan megtanult nem zavarba jönni semmitől. A kétségtelenül csodálatos Jason Momoa mellett másik kollégája, a sorozatbeli Daario Naharis fegyvertárára is szép emlékekkel gondol vissza.

Szeretném, ha visszaemlékeznétek Mr. Michiel Huismanra is, amikor először közösülünk. A jelenet azzal kezdődött, hogy azt mondtam: “vedd le a ruháid”, aztán láthatjátok a tökéletes hátsóját.

Az interjúban az is kiderül, hogy Clarke, ha tehetné, miként formálná át a sorozat szexuális aspektusait: főképpen a férfiak meztelenségén változtatna, szeretné, hogy a színésznők mellett minél több férfi is ledobja a textilt. Egészen kidolgozott ötletekkel viccelődött:

Szeretném látni, amint Daenerys három sárkányával osztozik a trónon. Aztán visszahoznám az összes csinos fiút, mindegyikükkel levetetném a nadrágot, aztán közölném, “most már én vagyok a mindenség királynője! Szeretnék közeliket látni az összes fiú péniszéről.”

A teljes interjú (angolul) erre, a sorozatra pedig már csak pár hetet kell várni: az új Trónok harca évad április 24-én érkezik az HBO-ra.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik