Kultúra

Kiderült, miről fog szólni Tarantino következő filmje

Aminek már a címe is megvan és mostanára az is eldőlt, hogy melyik stúdió égisze alatt készül.

Még júliusban kezdtek el szivárogni az infók Quentin Tarantino kilencedik filmjével kapcsolatban, amelyet a rendező eredetileg az eddigi nyolcat is készítő The Weinstein Company-vel tervezett összehozni, csakhogy Harvey Weinstein zaklatási botránya és a produkciós cég csőd közelébe kerülése közbeszólt.

A Tarantino által évekkel ezelőtt beharangozott „10 film és annyi” karrierprojekt utolsó előtti felvonásának szánt produkcióról a napokban kiderült, hogy utóbb

a készítését a Sony Pictures Entertainment örökölte meg Weinsteinéktől és már a munkacíme is megvan, amely nemes egyszerűséggel 1969 lett.

Az évszámot takaró cím látszólag azt a már elterjedt pletykát erősítette meg, miszerint Tarantino az épp most vasárnap elhunyt Charles Mansonról és a Tate-gyilkosságokról forgatja következő moziját, azonban a Coming Soon legfrissebb infói alapján úgy tűnik, mégsem azok lesznek az 1969 fókuszában.

1969 nyara, Los Angeles. Egy népszerű tévésorozattal valaha sikeres tévészínész elhatározza, hogy filmsztár akar lenni, ezért összefog az ugyanerre vágyó legjobb haverjával, aki egyben a kaszkadőre is. A cselekmény hátterét Sharon Tate és barátai meggyilkolása adja.

— áll a Sony által közzétett hivatalos szinopszisban.

Egyelőre ennyi biztos a kilencedik Tarantino-mozival kapcsolatban, amelynek már megkezdődött a castingja és az eddigi pletykák szerint a főszerepre Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Tom Cruise is esélyes. Hogy közülük ki lesz a befutó, még teljesen bizonytalan, mindenesetre a külföldi hírportálok szerint az egyre valószínűbb, hogy Sharon Tate megformálója a tehetséges Margot Robbie lesz.

Tarantino tudott Weinstein zaklatásairól
A rendező szégyelli, hogy nem vette komolyan, amiről hallott.
Kiemelt kép: Getty Images/FilmMagic/Gabriel Olsen

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik