Kultúra

Christian Bale-lel nem lesz érdemes ujjat húzni az új westernjében

Új előzetest kapott a Hostiles című alkotás, amelyben egy keserű és könyörtelen katonát alakít a színész. Trailer.

A 2009-es Őrült szívet és a 2016-os Fekete misét is jegyző Scott Cooper rendezésében közeleg a Hostiles (Ellenségek) című western, amelynek a szeptemberi teaser trailere után megjelent a teljes előzetese.

A kedvcsináló alapján keménynek ígérkező alkotás 1892-ben fog játszódni és a főhőse egy amerikai katona: Joseph J. Blocker kapitány lesz, akit a Golden Globe- és Oscar-díjas Christian Bale alakít. A sztori szerint Blocker az embereivel együtt vállalkozik majd a küldetésre, hogy hazakísér néhány korábban foglyul ejtett indiánt a törzsük földjére, ahová más törzsek területein át vezet az út. Az őslakosokat igazából szívből gyűlölő Blocker és kompániája aztán váratlanul tovább bővül majd, miután menet közben rátalálnak egy megtört nőre (Rosamund Pike), akinek családját lemészárolták a rézbőrűek.

A Hostiles már a második közös filmje Bale-nek és Coopernek, akik előzőleg a 2013-as A harag tüzét készítették együtt. Az Oscarra is jelölt Pike mellett a Peter Mullan, Stephen Lang, Ben Foster és Jesse Plemons mellékszereplésével forgatott western december 29-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik