Kultúra

Magyarul sem kevésbé pajzán A szabadság ötven árnyalata trailere

Itt a harmadik Ötvenárnyalat-mozi új előzetesének szinkronizált változata.

A 2015-ös A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) és az idén bemutatott folytatás, A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) után jövőre érkezik a mozikba a mamipornó-filmadaptációk befejező része: A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed). A szoftpornóba hajló trilógia záróakkordjának néhány napja jött ki az első teljes előzetese, amelynek már el is készült a szinkronos változata.

A gyártó Universal Pictures számára világszerte 571 millió dollárt termelő első rész szürkéje és a némiképp szerényebben teljesítve 380 milliót összeszedő második sötétje után a szabadságnak is megismerjük mind az ötven árnyalatát, vagy ha azt nem is, legalább nagyon drága ruhák, helyek, közlekedési eszközök adnak további módot a nyálcsorgatásra azoknak, akiknek Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia Steele (Dakota Johnson) fenekelős kalandjai nem lennének elegendőek.

Az E.L. James produceri bábáskodásával és férje, Niall Leonard forgatókönyvéből készülő trilógiazárót az előző részt is levezénylő James Foley rendezi. Az Ötvenárnyalat 3 február 8-án fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik