Kultúra

Esküvő és kikötözős szex: itt A szabadság ötven árnyalata új trailere

Jön a mamipornó trilógia záróakkordja, amelyben új fejezethez érkezik Mr. Grey-ék pikáns kapcsolata.

A 2015-ben bemutatott A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) és az idei folytatás, A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) után jövőre, ismét Valentin-nap táján fog mozikba kerülni a E.L. James sikerregényeit feldolgozó Ötvenárnyalat-trilógia befejező része: A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed), melyhez a szeptemberi teaser trailer után mára kijött az első teljes előzetes.

A gyártó Universal Pictures számára világszerte 571 millió dollárt termelő első rész szürkéje és a némiképp szerényebben teljesítve 380 milliót összeszedő második sötétje után a szabadságnak is megismerjük mind az ötven árnyalatát, vagy ha azt nem is, legalább nagyon drága ruhák, helyek, közlekedési eszközök adnak további módot a nyálcsorgatásra azoknak, akiknek Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia Steele (Dakota Johnson) fenekelős kalandjai nem lennének elegendőek.

Az E.L. James produceri bábáskodásával és férje, Niall Leonard forgatókönyvéből készülő trilógiazárót az előző részt is levezénylő James Foley rendezi. A film február 8-án fog a hazai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik