Kultúra

Dögös képek érkeztek a Tűzgyűrű 2-ből

A sequel főhősét játszó John Boyega mellett az új szereplők és az új robotok is előkerülnek a felvételeken.

Jövő tavasszal fog mozikba kerülni a 2013-as Tűzgyűrű (Pacific Rim) folytatása: a Pacific Rim: Uprising (kb. Tűzgyűrű: Felkelés) című sci-fi akciófilm, amelynek júliusban jött ki az első előzetesféléje.

Bemutatkoznak az új robotok a Tűzgyűrű 2 első előzetesében
És a második rész főhőseként John Boyega is felbukkan a kedvcsinálóban.

Az óriásrobotos szörnyfilmből a héten az Entertainment Weekly magazin közölt vadiúj fotókat, melyek először lepleznek le pillanatokat a produkcióból. Az exkluzív felvételeken a főszereplő Jake Pentecostot (az első részben Idris Elba által megformált Stacker Pentecost fiát) alakító John Boyega mellett az ő jaegerpilóta-társát, Lambertet játszó Scott Eastwood, illetve néhány további szereplő is felbukkan.

Legendary Pictures/Universal Pictures
Legendary Pictures/Universal Pictures
Legendary Pictures/Universal Pictures
Legendary Pictures/Universal Pictures

A már említettek mellett a sequelben az alapfilmből visszatérő Rinko Kikuchi (Mako Mori), Max Martini (Herc Hansen), Charlie Day (Dr. Newton Geiszler) és Burn Gorman (Dr. Hermann Gottlieb) is játszik.

A Tűzgyűrű 2 munkálataiból sem marad ki az alapfilmet levezénylő Guillermo Del Toro, aki többekkel együtt producerként jegyzi majd a sequelt. A forgatókönyvet Jon Spaihts dolgozta ki, míg a mozit az Angel, a Smallville, a Spartacus és a Daredevil több epizódját is jegyző Steven S. DeKnight rendezi.

Pacific Rim: Uprising 2018. február 23-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: Legendary Pictures/Universal Pictures via Entertainment Weekly

Ajánlott videó

Olvasói sztorik