Kultúra

Jön az új Men in Black-mozi és már az is megvan, mikor

A frissen bejelentett produkció egy spinoff lesz, amelyben teljesen új szereplőket ismerhetünk majd meg.

Keservesen ugyan, de úgy néz ki, sikerült zöld ágra vergődnie a Sony Pictures stúdiónak afelett, hogy mégis hogyan folytassák a nagy sikerű a Men in Black franchise-t, miközben többé már sem Tommy Lee Jones, sem Will Smith nem kíván részt venni benne. A múltban előbb egy teljesen új trilógiát emlegettek, de azt elvetették és helyette az egyszerre meghökkentő és menő Jump StreetSötét zsaruk crossover ötletével álltak elő, melynek tavaly tavasszal már hivatalos címe, forgatókönyvírója és rendezője is volt.

Megvan a Jump Street – Sötét zsaruk crossover címe
Az alkotóknak sikerült egy meglehetősen frappáns megoldással ötvözniük a szériák címeit.

Ehhez képest most a semmiből érkezett a Deadline értesülése, miszerint a crossover halott és inkább

egy Sötét zsaruk spinoff készül, amelynek már a premierdátumát is kitűzték és 2019. május 17-én fog az amerikai mozikba kerülni.A Sony által hivatalosan is bejelentett produkcióról első körben annyi derült ki, hogy a forgatókönyvét az a Matt HollowayArt Marcum páros írja, akik a 2008-as Vasember és az idei Transformers: Az utolsó lovag szkriptjén is közösen dolgoztak.

A spinoff cselekménye még nem ismert, de az alapja várhatóan ugyanaz lesz, mint az eddigi Men in Black-mozik esetében, vagyis a sötét ruhás fazonokból álló szervezet gonosz űrlényektől igyekszik majd megvédeni a Földet. Az újdonság állítólag az lesz, hogy az egyik főszereplő zsarut nő fogja játszani.

Kiemelt kép: Columbia Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik