Kultúra

Ki menti meg Harry Pottert, ha magára marad a dzsungelben?

Ez lesz a nagy kérdése a Jungle című túlélődrámának, melynek már az új előzetesében is remekel Daniel Radcliffe.

Megtörtént eseményeket fog feldolgozni az ifjú Daniel Radcliffe új mozija: a Jungle (Dzsungel) című kalandfilm és dráma, amely a kalandor Yossi Ghinsberg memoárjából készül. A produkciónak kijött a második előzetese, amely egy meglehetősen intenzív és drámai alkotást ígér, benne Radcliffe-fel, aki ismét megmutatja, hogy bizony a Harry Potteresekedés után is lehet jövője egy tehetséges színésznek.

A Wolf Creek – Haláltúra és A fenevad című horrorokat is jegyző Greg McLean rendezte a Dzsungelt, amely a civilizált életre ráunó Ghinsberg 1981-es útját fogja követni az amazóniai őserdő mélyére, ahová előbb elkalauzolja, majd csúnyán ott felejti a sokoldalú Thomas Kretschmann által megformált vezetője. Az eztán három hétig az életben maradásért és a kijutásért küzdő Ghinsberg szerepében szakállasan és drámaian lefogyva igyekszik majd bizonyítani Radcliffe, akinek a tavalyi Az ember, aki mindent tudott után ez már a második erdőben játszódó filmje lesz. Na persze ezúttal élő személyt alakít, nem hullát.

Radcliffe és Kretschmann mellett Alex Russell, Lily Sullivan, Jacek Koman és Yasmin Kassim mellékszereplésével forgatott Jungle világpremierje augusztusban volt a Melbourne-i Nemzetközi Filmfesztiválon, mozis forgalmazásba pedig október 20-án fog kerülni az Egyesült Államokban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik