Kultúra

Durva lesz Harry Potter dzsungeles túlélődrámája

Előzetest kapott a Jungle című film, amelyben Daniel Radcliffe az őserdőben magára maradva fogja eljátszani a Visszatérőt.

Megtörtént eseményeket fog feldolgozni a Harry Potteresekedésből kinőve változatosnál változatosabb szerepeket bevállaló Daniel Radcliffe új mozija: a Jungle (Dzsungel) című kalandfilm és dráma, amely a kalandor Yossi Ghinsberg memoárjából készül. A produkciónak kijött az első előzetese, amely egy meglehetősen intenzív és drámai alkotást ígér, benne a tehetségét bizonyítani vágyó Radcliffe-fel, aki ezúttal DiCaprio visszatérős nyomdokain hajt rá ha nem is az Oscarra, de bárminemű elismerésre.

Medvének való vidék - A visszatérő kritika
Leonardo DiCaprio a létszintű kegyetlenség zimankós tájain mutatja meg, mire találták fel a filmművészetet. Mégsem való mindenkinek.

A Wolf Creek – Haláltúra és A fenevad című horrorokat is jegyző Greg McLean rendezi a Dzsungel, amely a civilizált életre ráunó Ghinsberg 1981-es útját fogja követni az amazóniai őserdő mélyére, ahová előbb elkalauzolja, majd csúnyán ott felejti a Thomas Kretschmann által megformált vezetője. Az eztán három hétig az életben maradásért és a kijutásért küzdő Ghinsberg szerepében szakállasan és drámaian lefogyva igyekszik majd bizonyítani Radcliffe, akinek a tavalyi Az ember, aki mindent tudott után ez már a második erdőben játszódó filmje lesz. Na persze ezúttal élő személyt alakít, nem hullát.

Radcliffe és Kretschmann mellett Alex Russell, Lily Sullivan és Jacek Koman mellékszereplésével készülő Jungle világpremierje augusztus 3-án lesz a Melbourne-i Nemzetközi Filmfesztiválon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik