Kultúra

Broadway-musical lesz a Bajos csajokból

A 2004-es vígjáték is beáll a zenés színpadi feldolgozást kapó produkciók közé.

Jövő áprilisban érkezik a Broadway színpadára a 2004-ben bemutatott Bajos csajok című nagy sikerű vígjáték musicalváltozata.

A mozifilm színpadi adaptációját társszerzőként Tina Fey jegyzi, az eredeti film forgatókönyvírója és egyben egyik szereplője – írta a BBC News.

A színésznő egy Twitteren közzétett videóban jelentette be, hogy a musicalt 2018. március 12-től kezdik játszani az August Wilson Színházban és a hivatalos premier 2018. április 8-án lesz.

A Bajos csajok az egyik legjobban várt új Broadway-produkció a Jégvarázs és a Spongyabob Kockanadrág musicalváltozatai mellett.

A darabot Casey Nicholaw rendezi, a produceri munkálatokat Lorne Michaels, a Saturday Night Live (SNL) című műsor kitalálója és producere végzi.

A musicalt ugyan aktualizálták, de követni fogja a Mark Waters rendezte mozi történetét, amelyben a tinédzser Cady (Lindsay Lohan), miután visszatért családjával az Egyesült Államokba, kénytelen szembenézni az amerikai középiskolák kegyetlen világával.

A Rachel McAdams, Lizzy Caplan és Amanda Seyfried főszereplésével készült film színpadi változatában Kerry Butler (Hajlakk, Rémségek kicsiny boltja) és Erika Henningsen (A nyomorultak) is feltűnik.

Forrás: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik