Kultúra

Aranyos agymenés lesz a Tökéletes hang 3

Ez a tanulsága az első előzetesnek, amelyet máris magyar szinkronnal nézhetünk.

Jó zenés-táncos filmet összerakni igencsak nehéz, ez pedig a Tökéletes hang alkotóinak 2012-ben kétségtelenül sikerült. Ha megváltani nem is tudta a világot, legalább könnyed kikapcsolódást nyújtott. Aztán két éve jött a második rész: a Tökéletes hang 2, amelynek sikerült emelni a tétet és 2015-ben behúzta a valaha volt legjövedelmezőbb nyitóhétvége címet a filmmusicalek között. Nem is volt hát kérdés, hogy lesz harmadik rész, amelyet végül idén decemberben fognak a mozikra szabadítani.

Universal Pictures

Tavaly óta nem érkezett hír a szépen csendben készülő harmadik részről, mígnem aztán most megjelent a hivatalos posztere (fent) és az első előzetese (lent), amelyet a hazai forgalmazó UIP-Duna Film jóvoltából máris szinkronnal láthatunk. A kedvcsinálóból kiderül, hogy a filmben természetesen visszatér a Beca (Anna Kendrick) – Amy (Rebel Wilson) párossal hódító a cappella kórus, akiknek az új felvonásban hangszeres bandákkal és egy röhejes művésznevű csajokból álló csapattal kell majd megbirkózniuk.

A Tökéletes hang 3 ismét a korábbi részekben és az újban is játszó, illetve a másodikat rendező Elizabeth Banks producerkedésével készül, rendezni pedig a 2014-es Step Up: All Int jegyző Trish Sie rendezi.

A mókásnak és vagánynak ígérkező harmadik rész december 28-tól lesz látható a magyar mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik