Kultúra

Keményen feladja a leckét Magnetónak a hóemberes gyilkos

A Jo Nesbø regényéből készülő Hóember új előzetesében, amelyet máris magyar szinkronnal nézhetünk.

Suszter, szabó, baka, kémért BAFTA-díjat nyert Tomas Alfredson rendezésében készül a Hóember (The Snowman), Jo Nesbø 2007-es regényének adaptációja. A produkcióhoz ma került fel a világhálóra az új előzetese melyet a hazai forgalmazó UIP-Duna Film jóvoltából már el is készült a szinkronizált változata.

A Hóember főhőse a kétszeres Oscar-jelölt Michael Fassbender által megformált nyomozó: Harry Hole lesz, aki egy kegyetlen gyilkos nyomába ered, miután az első hó leesésével Oslóban megtalálják egy nő feldarabolt hulláját. Az első áldozatot aztán több is követi, azonban látszólag mindennemű kapcsolat nélkül, így Hole és a neki a nyomozásban segítő Katrine Bratt (Rebecca Ferguson) arra kezdenek gyanakodni, hogy az immár sorozatgyilkos olyan nőkkel végez, akik valamiért nem tetszenek neki.

A rendszeresen zseniális alakításokkal jelentkező Fassbender és a Mission: Impossible – Titkos nemzettel berobbant Ferguson mellett J.K. Simmons, Val Kilmer, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones és Chloë Sevigny is játszik a Hóemberben, amely október 12-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik