Kultúra

Sylvester Stallone 2018-ra ígéri a Creed 2-t

A színész legújabb Instagram-posztjában utal arra, hogy már jövőre mozikba kerülhet a Creed folytatása.

Az elmúlt hónapban nem egy hír és videó jelent meg a világhálón azzal kapcsolatban, hogy a tavalyi Creed: Apollo fia című Rocky-spinoff folytatásának sztárvisszatérője lesz (már biztosan) Ivan Drago szerepében Dolph Lundgren, aki anno 1985-ben alakította az orosz óriást a Rocky IV-ben.

Creed 2: Dolph Lundgren már gyúr Rocky és Drago bunyójára
Jobb lesz, ha Stallone is összekapja magát, mert kőkemény felkészülésbe kezdett az orosz titánt újra megformáló színész. Videó.

Ez klassz és kétségtelenül lelkesítő, ám mindeközben kevés szó esett és esik arról, hogy mi a helyzet magával a Creed 2 alakulásával, amely egyelőre még gyerekcipőben jár. Már csak ezért is kissé meglepő a film sztoriját kidolgozó Sylvester Stallone a legfrissebb Instamram-posztja, amelyben a Creed egyik jelenetképe mellé a 2018-as évszámot is odaírta, magyarán szerinte már jövőre elkészülhet a sequel.

Getting stronger !!! 2018 #Creed 2 #mgm #fitness #Rocky

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Bármennyire is jól hangzik, jelen állás szerint még nem hivatalos, azaz távolról sem biztos, hogy jövőre mozikba kerülhet a Creed 2. A produkciót illetően egylőre annyi fix, hogy Dragóként a szereplőgárdához csatlakozó Lundgren mellett a főhős, vagyis (az éppen Drago által meggyilkolt) Apollo Creed fiának szerepében Michael B. Jordan, illetve az ifjú titán mentorává vált Rockyként Stallone is visszatér. Ami még erősen valószínű, az az, hogy a folytatást is az első részt jegyző Ryan Coogler fog rendezni.

Apollóként Carl Weathers is visszatérhet a következő Creed-moziban
Ezt Sylvester Stallone árulta el, aki egy interjúban azt is elmesélte, hogyan ütötték ki az ifjú Apollót alakító Michael B. Jordant a Creed forgatásán. Videó.

A Creed: Apollo fia 35 millió dollárból készült és világszerte 173,6 milliót termelt a gyártó MGM-nek, így nem csoda, hogy a stúdió zöld utat adott a Rocky-filmek ihlette sportfilm folytatásnak.

Forrás: Deadline

Ajánlott videó

Olvasói sztorik