Kultúra

Eldőlt: Ivan Drago is benne lesz a Creed 2-ben

Sylvester Stallone erősítette meg, hogy a Rocky IV szovjet óriása visszatér a készülő bokszfilmben.

A közösségi médiában is igencsak aktív Sylvester Stallone jóvoltából még a hónap elején röppent fel annak a híre, hogy a tavalyi Creed: Apollo fia című Rocky-spinoff folytatásának nagy visszatérője lehet az az Ivan Drago, akit az akciólegenda Dolph Ludgren formált meg anno az 1985-ös Rocky IV-ben.

A nagy Drago szerepében Lundgren reaktiválása néhány hete még nem volt nem biztos, mostantól azonban már az, ugyanis Stallone az Instagramján közzétett egy részletet a Creed 2 forgatókönyvének vázlatából, melyen a sok firkálmány között a szovjet pofozógép neve is olvasható.

Nem véletlen egyébként, hogy Stallone a szkript vázlatából mutatott meg két oldalt, ugyanis ő maga dolgozta ki a Creed 2 sztoriját, mellyel a friss posztja szerint éppen most készült el.

Drago szerepeltetése mellett egyelőre csupán annyi biztos a Creed 2-vel kapcsolatban, hogy a főhőst, vagyis (az éppen Drago által meggyilkolt) Apollo Creed fiát ismét Michael B. Jordan fogja játszani. Még nem erősítették meg, de sanszos, hogy az ifjú titán mentorává avanzsált Rockyként Stallone is újra elő fog kerülni a filmben, melyet nagyon valószínű, hogy az első részt is jegyző Ryan Coogler fog rendezni.

Na és ha már egyszer Drago visszatér, érdemes felidézni nemcsak a Rocky IV, de a teljes Rocky-széria egyik legemlékezetesebb részletét: a kultikus klipet, amely a két harcos felkészülését mutatja be.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik