Kultúra

A nyolcadik utas: a Halál előtt tiszteleg új poszterével a Stranger Things

Zseniális lett a misztikus sorozat plakátja, amely minden bizonnyal mosolyt csal az Alien-rajongók arcára.

Sajnos még mindig két hónapot kell várni a Stranger Things második évadára, amely az eddigi infók és kedvcsinálók alapján nemcsak izgalmasabb, de sokkal félelmetesebb is lesz az elsőnél.

Pár nap telt el azóta, hogy a sorozatot készítő Duffer testvérek elárulták, már biztosan lesz harmadik évad és a negyediket is tervezik, mire most egy nagyon klassz poszt jelent meg a Netflix Twitterén: a Stranger Things új posztere, amely egyértelműen az 1979-es A nyolcadik utas: a Halál legendás plakátját idézi.

Összehasonlításképpen íme az Alien eredetije, amely minimalizmusával még ma is hátborzongató:

20th Century Fox

A Stranger Things folytatásához még a Comic Conon jelent meg a legutolsó és az eddigi leghosszabb előzetes, amely egyebek mellett ízelítőt ad Will Byers (Noah Schnapp) para látomásaiból, leleplezi a rettenetes új szörnyet és a sötét dimenzióban ragadt Elevent (Millie Bobby Brown) is megmutatja.

A már említett Schnapp és Brown mellett az első évadból szintén visszatérő Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Charlie Heaton és Natalia Dyer, illetve Joe Keery, Sadie Sink és Dacre Montgomery fogja alkotni a második szezon szereplőgárdáját. Természetesen a gyerekszínészek oldalán a felnőtt főszereplőket játszó Winona Ryder és David Harbour is benne lesz a folytatásban.

Miként azt a kedvcsináló is hirdeti, a második évad október 27-én fog elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik