Kultúra

Már biztos, hogy a 2. évaddal nem ér véget a Stranger Things

A Netflix sikersorozatát készítő Duffer tesók egy interjúban beszéltek a produkció jövőjéről.

Egy hónapja tudjuk, hogy októberben érkezik a tavalyi év egyik sorozatszenzációjává vált Stranger Things második évada, amely az eddigi infók és kedvcsinálók alapján messze hátborzongatóbb lesz az elsőnél.

Hátborzongató posztert kapott a Stranger Things 2. évada
A fantasztikus plakát mellett még egy sejtelmes videó is érkezett a szériához.

Noha a premier még mindig odébb van, a Vulture friss interjút közölt a Netflix sikersorozatát kitaláló és készítő Duffer tesókkal, akik jó hírekkel szolgáltak a Stranger Things jövőjét illetően:

megerősítették, hogy a 3. évad már hivatalosan is zöld tat kapott.És ez még hagyján, mert azt is elhintették, hogy ha minden jól megy, utóbb jöhet majd a negyedik évad is.

Mi eredendően négy évadban gondolkodunk és azzal vége, befejeznénk. Addigra a Hawkins-i srácok már főiskolára fognak készülni.

– árulta el Ross Duffer, akinek szavait aztán ikertesója, Matt Duffer egészítette ki az alábbiakkal:

Csak folyamatosan hozzájuk kell majd igazítanunk a sztorit. Noha nem tudom, meg tudjuk-e majd azt indokolni, hogy minden évben valami szörnyűség történik velük.

A testvérek a második évaddal kapcsolatban elmondták, hogy úgy tekintenek rá, mint egy mozifilm folytatására, amely ennek megfelelően az elsőnél nagyobb és ütősebb.

A Stranger Things folytatásához még a Comic Conon jelent meg a legutolsó és az eddigi leghosszabb előzetes, amely egyebek mellett ízelítőt ad Will Byers (Noah Schnapp) para látomásaiból, leleplezi a rettenetes új szörnyet és a sötét dimenzióban ragadt Elevent (Millie Bobby Brown) is megmutatja.

A már említett Schnapp és Brown mellett az első évadból szintén visszatérő Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Charlie Heaton és Natalia Dyer, illetve Joe Keery, Sadie Sink és Dacre Montgomery fogja alkotni a második szezon szereplőgárdáját. Természetesen a gyerekszínészek oldalán a felnőtt főszereplőket játszó Winona Ryder és David Harbour is benne lesz a folytatásban.

Stranger Things: a Demogorgon egy nímand lesz a sorozat új gonoszához képest
Ezt a misztikus széria több epizódját is rendező Shawn Levy árulta el egy interjúban.

Miként azt a kedvcsináló is hirdeti, a második évad október 27-én fog elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik