Kultúra

Haláli lesz a pufók Matt Damon kisvárosi vesszőfutása

Új előzetest kapott a George Clooney rendezte Suburbicon, amelyben Damon egy családos kisember szerepében fog bajba kerülni.

Idén ősszel fog mozikba kerülni a kétszeres Oscar-díjas George Clooney új produkciója, a Suburbicon című misztikus krimivígjáték, amely immár a hatodik rendezése lesz a színésznek. A film forgatókönyvét Ethan Coen és Joel Coen dolgozta ki és érezhető is a szatirikus stílusuk a produkción, melynek most megérkezett az új, második előzetese.

A Suburbicon  egy kitalált kisvárosban játszódik, éppen olyanban, mint amilyenből eredetileg Matt Damon is származik. Itt éli idilli, majd kisvártatva rémálommá változó életét a Lodge család. A családfő, Gardner (Damon) az otthonát érő betörést követően kénytelen megismerkedni a város sötét, árulásban, csalásban és erőszakban bővelkedő oldalával, miközben meg kell harcolnia szerettei biztonságáért is.

Damon mellett a Suburbiconban Julianne Moore, Oscar Isaac és Noah Jupe játsszák a fontosabb mellékszerepeket. Clooney roppant ígéretes filmje október 27-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik