Kultúra

Bruce Willis rég volt olyan kegyetlen, mint az új Bosszúvágy magyar trailerében

Akár még az év meglepetésfilmje is lehet a remake, melynek előzetesében ismét Dörner György kölcsönzi a hangját Willisnek.

Jó hír a nagy Bruce Willis rajongóinak, hogy a John McClane szerepével akciólegendává vált színész idén ismét nagyot készül dobbantani a mozikban, hiszen bevállalta a Charles Bronson nevével fémjelzett 1974-es Bosszúvágy (Death Wish) feldolgozásának főszerepét. Az Eli Roth vezényletével készülő produkciónak a hónap elején érkezett meg az első előzetese, amelynek most pedig itt van a szinkronizált változata.

Ahhoz képest, hogy már megint egy remake-ről van szó, a kedvcsináló alapján határozottan ígéretesnek tűnik az akciófilm, melyben a jó öreg Bruce ismét a régi önmagát fogja idézi. A történeten kicsit ugyan módosítottak a készítők, de nagyon nem fog eltérni az eredetiétől, így a feldolgozás dióhéjban arról fog szólni, hogy miután a sebészként dolgozó Paul Kersey egy a feleségét (Elisabeth Shue) és lányát (Camila Morrone) érő brutális utcai támadás következtében elveszíti hitvesét, bosszúhadjáratot hirdet és előbb kicsit képzi magát, hogy tudja használni a fegyvereket, majd elkezd leszámolni a környék gazfickóival.

Az új Bosszúvágy szkriptjét a Füstölgő ászok és a Fehér pokol című filmeket is író, illetve rendező Joe Carnahan dolgozta ki az egyebek mellett a Terminátor 3 – A gépek lázadását és a Terminátor – Megváltást is jegyző Michael Ferris-szel közösen. A produkcióban Willis és az Oscar-jelölt Shue mellett Vincent D’Onofrio, Dean Norris, Kimberly Elise és Mike Epps játssza a fontosabb szerepeket.

A film egy nappal az amerikai bemutató után: november 23-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik