Kultúra

Feliratos előzetessel sokkol Jennifer Lawrence pszichohorrorja

Durvának ígérkezik az anyám! című produkció, melynek trailerét immár magyar szöveggel is nézhetjük.

Eppen egy héttel ezelőtt került fel a világhálóra a Fekete hattyú rendezéséért Golden Globe-ra és Oscarra is jelölt Darren Aronofsky új alkotásaként közelgő mother! című misztikus horror első előzetese, amelynek a hazai forgalmazó UIP-Duna jóvoltából mostanra megjelent a feliratos változata.

Az idehaza majd (az eredeti címhez hűen kisbetűvel írva) az anyám! keresztség alatt mozikba kerülő produkcióban Aronofsky barátnője: az Oscar-díjas Jennifer Lawrence játssza a főszerepet. A cselekmény kissé még mindig ködös, ugyanakkor a szinopszis szerint a Rosemary gyermeke inspirálta horror egy párról fog szólni, akiknek otthonába egy nap beállít majd néhány rejtélyes idegen, akiknek érkezése előbb majd csak kérdéseket vet fel, majd borzalmasabbnál borzalmasabb események egész sorozatát indítja el.

A korunk egyik legnépszerűbb színésznőjévé avanzsált Lawrence mellett is csupa hollywoodi nagyágyú fog játszani a filmben: a szintén Oscar-díjas Javier Bardem, az egyaránt többszörös jelölt Michelle Pfeiffer és Ed Harris, illetve Kristen Wiig, Domhnall Gleeson és az utóbbi öccse: Brian Gleeson.

A jelenleg már az utómunkálatokat taposó mother! november 9-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik