Kultúra

Ha félsz a sötétben, ne nézd meg az Annabelle 2 új jeleneteit

Két vadiúj részlet is érkezett a horrorból, amelyben egy családot fog terrorizálni a gonosz bábu.

Már csak napok kérdése és mozikba kerül a 2014-es Annabelle folytatásaként közelgő Annabelle: Creation, amely idehaza az Annabelle 2 – A teremtés címen fog futni. A produkciót itthon forgalmazó InterCom jóvoltából egy héttel ezelőtt megjelent az első hosszabb részlet a filmből, melyet követően most két újabb félelmetes filmklip követett. Ráadásul ezeket máris szinkronosan borzonghatjuk végig.

Annabelle 2 – A teremtésFilmklip #2

Annabelle 2 – A teremtésFilmklip #3

A tavalyi Amikor kialszik a fény című horrort is jegyző David F. Sandberg rendezésében készül a sequel, amelynek középpontjában egy bábukészítő és felesége fognak állni, akik miután egy tragikus balesetben elveszítik a kislányukat, évekkel később egy nagy vidéki házba költöznek, ahová aztán több árva lányt és egy árvaházi nővért is befogadnak. Kezdetben a társaság szépen éldegél majd együtt, csakhogy aztán elkezdi terrorizálni őket a bábukészítő új alkotása: az Annabelle nevű baba, amelyet egy démon irányít.

Nem bízza a véletlenre a paráztatást az Annabelle 2 új trailere
Közeleg a démoni bábu második mozija, amelynek már az új előzetesében is akad pár vérfagyasztó momentum.

A két főszereplőt játszó Javier Botet és Miranda Otto mellett ismeretlen színészekkel forgatott Annabelle 2 – A teremtés egy nappal az amerikai bemutató előtt: augusztus 10-től lesz látható a magyar mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik