Kultúra

Nem bízza a véletlenre a paráztatást az Annabelle 2 új trailere

Közeleg a démoni bábu második mozija, amelynek már az új előzetesében is akad pár vérfagyasztó momentum.

Még tavaly szeptemberben harangozta be a New Line Cinema stúdió, hogy hiába lett enyhén szólva is megosztó, végül mégiscsak folytatást kap a 2014-ben bemutatott Annabelle című produkciójuk, amely az egy évvel korábbi Démonok között spinoffjaként került a mozikba. A korábban csak Annabelle 2-ként emlegetett film végül az Annabelle: Creation (Annabelle 2 – A teremtés) címet kapta, és az áprilisi első előzetes után most befutott hozzá a második trailer (plusz az igazán bájos hivatalos poszter).

New Line Cinema

A tavalyi Amikor kialszik a fény című horrort is jegyző David F. Sandberg rendezésében készül a sequel, amelynek középpontjában egy bábukészítő és felesége fognak állni, akik miután egy tragikus balesetben elveszítik a kislányukat, évekkel később egy nagy vidéki házba költöznek, ahová aztán több árva lányt és egy árvaházi nővért is befogadnak. Kezdetben a társaság szépen éldegél majd együtt, csakhogy aztán elkezdi terrorizálni őket a bábukészítő új alkotása: az Annabelle nevű baba, amelyet egy démon irányít.

A két főszereplőt játszó Javier Botet és Miranda Otto mellett ismeretlen színészekkel forgatott Annabelle 2 augusztus 11-én fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai premierdátum még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik