Kultúra

Készül az Űrdongó-mozi, ami a ’80-as években fog játszódni

Új infók érkeztek a Transformers-spinoffról, melynek már a rövid sztorija és szereplőgárdája is ismert.

Utoljára márciusban érkezett hír az első Transformers-spinoffról: a szimplán Bumblebee címet viselő Űrdongó-moziról, amelyről akkor kiderült, hogy a kétszeres Oscar-jelölt Travis Knight rendezi.

Megtalálta rendezőjét az Űrdongó-mozi
Egy kétszeres Oscar-jelölt filmes fogja levezényelni a Transformers-franchise első spinoffját.

A Bezárva sztoriját is jegyző Christina Hodson forgatókönyvéből készülő produkcióról mindeddig nem lehetett sokat tudni, csupán azt, hogy az Egyesült Államokban 2018. június 8-án fogják bemutatni. Nos, ez mostanra megváltozott, ugyanis a Paramount Pictures laza fél évvel odébb tolta a bemutatót, így

a Bumblebee utóbb 2018. december 21-én fog a mozikba kerülni.A bemutató odébb tolása mellett a Paramount közzétette a film rövid szinopszisát. Eszerint

a spinoff éppen 20 évvel az első Transformers-mozi előtt: 1987-ben fog játszódni és az akkortájt a Földre érkező Űrdongó első itteni kalandjait fogja elmesélni. A valamiféle csatában súlyosan megsérülő autobot egy kaliforniai kisváros szemétdombján fog kikötni, ahol aztán megtalálja majd egy Charlie becenevű fiatal lány, aki segít neki összeszedni magát.

Az új premierdátum és a szinopszis még nem minden, ugyanis kiderült, hogy kik is alkotják a produkció szereplőgárdáját: a hús-vér főszereplő Charlie karakterét a még mindig csak 19 éves, de már Oscarra is jelölt Hailee Steinfeld alakítja, a mellékszerepeket pedig az eredetileg pankrátor, de a színészkedéssel is próbálkozó John Cena, továbbá Pamela Adlon, Jason Drucker, és Kenneth Choi játsszák.

Hogy aztán mi fog kisülni a nagy tehetségként számon tartott Knight filmjéből, az még a jövő zenéje, mindenesetre remélhetőleg (sokkal) jobb lesz a végeredmény, mint a június végén mozikba került Transformers: Az utolsó lovag (videókritika itt), melynek még az előző részeket is sikerült alulmúlnia.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik