Kultúra

Megkezdődött a Deadpool 2 forgatása – itt vannak az első képek

Már forog az őrült mutáns második mozija, melynek munkálatairól máris egy rakás fotó érkezett.

A világhálót márciusban meghódító trailer rövidfilm és a második rész premierdátumának áprilisi bejelentését követően a héten kezdetét vette a Deadpool 2 forgatása. A tavalyi év egyik legnagyobb mozis sikerének folytatásának Vancouverben zajló munkálatairól már meg is jelentek az első képek.

A Deadpool 2 első trailere hülyét csinál Supermanből
A nagydumás mutáns második filmje vicces teasert kapott, rengeteg Logan-utalással, hülye zenével és Stan Lee cameóval.

Legeslegelsőként magát a címszereplő mutáns antihőst alakító Ryan Reynolds posztolt két fotót az Instagramján. Ezek közül az egyiken a produkció csapóját megörökítve jelenti be a munkálatok kezdetét:

The sun sets on day 1. Feels good to be back. This dog can hunt.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 26., 20:58 PDT

A másik képen már Reynolds is látható jelmezben, amint a fiatal Julian Dennisonnal együtt Mark Hamill és Daisy Ridley emlékezetes fotóját “elevenítik fel” a Star Wars: Az utolsó Jedik munkálatairól.

Giving Julian Dennison a warm 💀💩L welcome as we stare off into our beautiful future together. #RickyBakerPool #NZ

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 27., 23:17 PDT

Ez még nem minden, ugyanis Reynolds mellett már a JustJared nevű portál is közzétett egy exkluzív fotósorozatot, amely szintén a forgatáson készült. Ezek a röhejes módon utcai ruhában és hozzá maszkban feszítő és ugráló Deadpoolt, illetve az ezúttal civilben feltűnő Reynoldsot ábrázolják.

Figyelem: a galéria megnyitásához kattints a lenti Twitter-posztra, majd a JustJared oldalán a képekre!

Ugyan a sequel cselekménye még nem ismert, a szereplőgárdája már összeállt, és bizony nem lett gyenge, ugyanis az alapfilmből Reynolds-zal együtt visszatérő Morena Baccarin (Vanessa), T.J. Miller (Menyét), Brianna Hildebrand (Negaszonikus tini Torpedó), Karan Soni (Dopinder) és Stefan Kapicic (Kolosszus hangja) mellett Josh Brolin (Nathan Summers, azaz Kábel) és Zazie Beetz (Domino) alkotja.

A Deadpool 2 forgatókönyvét ismét az első részét is jegyző Rhett ReesePaul Wernick duó dolgozta ki, a filmet pedig a 2014-es John Wick társrendezőjeként befutott David Leitch dirigálja. A korábban bejelentett premierdátum értelmében a produkció 2018. június 1-jén fog megérkezni a mozikba.

Forrás: Coming Soon, Variety

Ajánlott videó

Olvasói sztorik