Kultúra

Újra itt van Fűrész, aki kegyetlen halálnemekkel büntet

És persze a bábuja is visszatér a Jigsaw című nyolcadik horrorban, melynek megérkezett az első előzetese.

A bizarr első poszter és a rosszat sejtető első kép után befutott a Jigsaw című Fűrész 8 előzetese, amely a franchise “hagyományaihoz” hűen változatos halálnemeket és beteg pillanatokat tár elénk a horrorból.

Az új évezred egyik legnépszerűbb horrorszériájának új része arról fog szólni, hogy 10 évvel a 2011-es Fűrész 3D eseményei után ismét emberek tűnnek el és halnak meg olyan brutális módokon, melyek a halálos játékaival hírhedté vált John “Jigsaw” Kramer (Tobin Bell) módszereit idézik. Csakhogy Jigsaw (magyarul Fűrész) már egy évtizede halott, következésképp valaki más kell, hogy az elkövető legyen. Olyasvalaki, aki a nagy játékmestert másolja. Vagy lehetséges, hogy Kramer valójában még mindig él?

A Kramer szerepében visszatérő Tobin Bell mellett az előzetesben is felbukkanó Laura Vandervoortot, Matt Passmore, Brittany Allen és Callum Keith Rennie fogják játszani a főbb szerepeket a horrorban.

A Jigsaw-t a Daybreakers – A vámpírok korát és az Időhurkot jegyző Spierig tesók: Michael és Peter rendezik. A horror egy nappal az amerikai bemutató előtt: október 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik