Kultúra

Dwayne Johnson motorozik és seggeket rúg szét a Jumanji forgatásán

Jack Black jóvoltából az is kiderült, hogyan fog kapcsolódni a folytatás az eredeti filmhez.

Még tavaly októberben vált hivatalossá, hogy készül a már-már klasszikusnak számító Jumanji folytatása, amelynek sztoriját az 1995-ös kalandfilm alapján a Zach Helm és Scott Rosenberg páros dolgozza ki.

A Sony Pictures égisze alatt és Dwayne Johnson főszereplésével készülő produkciót aztán idén el is kezdték forgatni és az alkalmanként szállingózó információmorzsák jóvoltából már megtudhattuk, hogy a 22 év után érkező sequel címe Jumanji: Welcome to the Jungle (kb. Jumanji: Üdv a dzsungelben) lesz.

Robin Williams előtt tiszteleg majd az új Jumanji-film
Az új főszereplő, Dwayne Johnson szerint azonban jóval veszedelmesebb, de szórakoztatóbb alkotás születik.

A munkálatokról most érkezett egy garnitúra kép, amelyek a filmben bizonyos Dr. Smolder Bravestone nevű tudós(!) szerepében akcióba lendülő Sziklát láthatjuk motorozni, másokat lezúzni és pózolni.

Galéria
Sony Pictures Entertainment

Ez még nem minden, ugyanis a filmben Johnson oldalán az egyik mellékszereplőt – egy Shelly Oberon nevű professzort(!) – játszó Jack Black a minap a The Hollywood Reporter munkatársával beszélgetve felfedte, miként fog kapcsolódni a rebootként is emlegetett új Jumanji a régihez.

Azt a dzsungelt fedezzük fel a filmben, ahol Alan Parrish (Robin Williams) élt évekig. A játékot próbáljuk legyőzni egy élet-halál küzdelemben. De miközben ott vagyunk, jeleket találunk, amiket Parrish hagyott ott, illetve egy házat, amit ő épített magának. Olyan, mintha bennünket segítene anélkül, hogy valójában ott lenne.

– árulta el Black, aki azt is megerősítette, hogy

a folytatásban már nem társasjáték, hanem videojáték lesz a Jumanji.Annyi már korábban is kiderült a sztoriról, hogy a filmben néhány fiatal az iskola pincéjét takarítja majd büntiből, amikor egy “ősrégi konzoljátékra” bukkannak, és az egyik kazettán a Jumanji szerepel. A game aztán beszippantja őket a dzsungelbe, ahol viszont már nem gyerekekként, hanem a játék karaktereiként jelennek meg. Így lehetséges az, hogy a Szikla és más felnőtt szereplők kerülnek majd a középpontba.

Johnson és Black mellett Kevin Hart, Karen Gillan, Bobby Cannavale és Nick Jonas játszik még a Jake Kasdan rendezésében készülő filmben, amely december 20-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik