Kultúra

Élőszereplős sci-fi sorozat készül a Jetson családból

Plusz még egy animációs mozifilm is úton van, amely ugyancsak Jetsonékról fog szólni.

A TV Line szállította a hírt, miszerint eltanulva az élőszereplős módit a Walt Disney-től, a Warner Bros. valódi színészekkel tervezi újra megismertetni a közönséggel a futurisztikus Jetson családot.

Egyelőre nem tudni sokat a készülő szériáról, csupán azt, hogy már kidolgozás alatt áll és

az egyik producere a Family Guy felett is bábáskodó Gary Janetti, míg a másik a Vissza a jövőbe-trilógiát is jegyző és a Forrest Gump rendezéséért Oscar-díjjal kitüntetett Robert Zemeckis lesz.

Az élőszereplős sorozat projektje még nem minden, ugyanis a Warner egy Jetson családos animált mozifilmet is fejleszt, amely ha minden igaz, az 1990-es A Jetson család (The Jetsons) című egész estés produkció feldolgozása lesz. Hogy ezt mégis minek csinálják meg, az jó kérdés, mindenesetre már rendezője is van, a Shrek 2-t és a Madagaszkár 3-at is jegyző Conrad Vernon személyében.

Az 1950-es évek óta tucatnyi klasszikus rajzfilmsorozatot készítő William Hanna és Joseph Barbera egyik sikerkreációjává vált A Jetson család (főcím itt) anno 1962-ben mutatkozott be a tévéképernyőkön és a koncepció szerint 2062-ben játszódott. Ha minden igaz, ehhez az alaphoz a várhatóan jövőre induló élőszereplős sorozat is hű marad, magyarán 2118-ba fogja helyezni George Jetsonékat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik