Kultúra

Ez a kilencéves kislány úgy énekel, ahogy te sosem fogsz

Nem nagyon van olyan tagja a ’90-e években tinikorát töltött generációnak, aki nem lassúzott legalább egyszer Celine Dion szénné játszott My Heart Will Go On című slágerére, amely idén már a huszadik évfordulóját ünnepli.

Kiborító belegondolni, hogy ezek a világslágerek idén már 20 évesek
Íme a cikk, amitől nagyon, ismétlem NAGYON öregnek érzed majd magad, avagy tíz popsláger, amit, bármilyen hihetetlen, már húsz éve karaokézunk a fésűnyélbe.

A Titanic főcímdala halomra döntötte a rekordokat annak idején, és azóta is az énekversenyek és karaoke-partik népszerű dala, minthogy a vélt vagy valós énektudás bizonyítására kiválóan alkalmas, afféle csillagokat-leéneklős díva-dal ez, a Whitney-Maariah-Celine háromszög kellős közepéből, nagyjából az I Will Always Love You mellől közvetlenül.

Az America’s Got Talent zsűrije tehát jó eséllyel hallotta már egynél többször a nótát – mégis imádták a kilencéves Celine produkcióját, aki korát meghazudtoló erővel adta elő a dalt. Nem csoda: a kislány vélhetően az anyatejjel szívta magába a dalt, hiszen szükei akkora Celine Dion-rajongók, hogy még gyerekeiket is az énekesnőről nevezték el: nagyobbik lányuk a Celine, kisebbik a Dion nevet kapta. Ehhez nem is fűznénk megjegyzést, lássuk inkább a szupercuki produkciót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik