Kultúra

A minyonok börtönrockja neked is bearanyozza a napod

A Gru 3-ból érkezett a haláli részlet, amelyben a sitten keménykednek a sárga kiscsávók.

2010-ben világszerte meghódította a mozikat a nagy hatalmú Universal Pictures és az animációs műfajban utazó Illumination Entertainment stúdiópáros szerelemgyereke: a Gru (Despicable Me) című animációs film, amelynek idén nyáron immár a harmadik része fog befutni a mozikba.

A Gru 3-hoz májusban érkezett utoljára előzetes, amely ugyan felettébb mókás, még sincs olyan cuki, mint a minyonok éneklős jelenete. Utóbbiról aztán most kiderült, hogy mégis lehet überelni, természetesen egy újabb minyonos filmklippel, amelyben a sárga kisfickók a rácsok mögött elevenítik fel Elvis Presley 1957-es musicaljét: a Börtönrockot. Ráadásul a UIP-Duna Film jóvoltából ezt máris szinkronnal láthatjuk.

A közelgő animációs filmből majd megtudhatjuk, hogy a Steve Carell hangján megszólaló Grunak létezik egy hedonista (és szőke!) ikertesója: Dru, akit ugyancsak Carell szólaltat meg és aki hősünkkel ellentétben nem hagyott fel a családi biznisszel, azaz a szupergonoszkodással. Miután megismerkednek, Dru ráveszi Grut, hogy közösen hajtsanak végre egy epikus bűncselekményt.

Az előző részekhez hasonlóan jópofának ígérkező Gru 3 június 29-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik