Kultúra

Minyonokkal bandázik az új klipjében Pharrell Williams

Jópofa videó készült a Yellow Light című számhoz, amely a Gru 3 egyik betétdala lesz.

2010-ben világszerte meghódította a mozikat a nagy hatalmú Universal Pictures és az animációs műfajban utazó Illumination Entertainment stúdiópáros szerelemgyereke: a Gru (Despicable Me) című animációs film, amelynek idén nyáron immár a harmadik része fog befutni a mozikba.

Az összes Gru-film zenéjét Pharrell Williams szerezte, illetve szerkesztette, összes alatt pedig azt kell érteni, hogy a közelgő harmadik rész soundtrackjét is ő jegyzi. A Gru 3-ban öt vadonatúj Pharrell-szám szerepel, köztük most debütál a Yellow Light, amely a sárga minyonok indulójának is tekinthető.

A Gru 3 zenéjét a nosztalgia fogja áthatni a Balthazar Bratt (a hangja a South Park-kreátor Trey Parker lesz) nevű új gonosznak köszönhetően, aki balszerencséjére a nyolcvanas években szocializálódott, ezért az akkori popkultúra a kelleténél mélyebb benyomást gyakorolt rá. Így aztán felcsendülnek Michael Jackson (Bad), Madonna (Into the Groove), Nena (99 Luftballons) és az A-ha (Take on Me) legnagyobb slágerei, amelyek nyilván a serdültebb közönségben is érzékeny húrokat fognak megpendíteni.

Az éneklő minyonoknál ma nincs cukibb az interneten
Itt az első részlet a Gru 3-ból, amelyben már megint a sárga kisfickók lesznek az igazi sztárok. Videó.

Érdemes felidézni, hogy a Gru 2 számára írt Pharrell-szám, a Happy Oscar-jelölést kapott és Grammy-t nyert, a belőle készült klip pedig világszerte több ezer zenerajongót inspirált arra, hogy elkészítse a maga változatát. A Happy a világ szinte összes zenei toplistáját az élen végzett, hétszeres platinalemez lett Amerikában, s ezzel kivívta magának 2014 legsikeresebb slágerének címét.

Az előző részekhez hasonlóan jópofának ígérkező Gru 3 június 29-én fog a magyar mozikba kerülni.

Forrás: UIP-Duna Film

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik