Kultúra

Kemény lesz Kate Winslet és Idris Elba túlélődrámája

Előzetest kapott a The Mountain Between Us, amelyben a két színész egy repülőkatasztrófát követően fog a hegyekben rekedni.

Charles Martin 2010-es regényéből Hany Abu-Assad rendezésében készül a The Mountain Between Us című romantikus kalandfilm és dráma, amelyben a négyszeres Golden Globe-, és egyszeres Oscar-díjas Kate Winslet, no meg az egyszeres Arany Glóbusz-nyertes Idris Elba játsszák a főszereplőket.

Meglehetősen egyszerű lesz a film cselekménye, amelyben a repülőtéren megismerkedő, majd együtt egy különgéppel útra kelő Alex Martin (Winslet) és Ben Bass (Elba) a repülőjük lezuhanását követően a havasokban fogják találni magukat, ahonnét aztán megpróbálnak majd kiszabadulni. Azonban a most megjelent első előzetes alapján amennyire egyszerű a sztorija, annyira izgalmas lesz az alkotás, hiszen a párosnak nem akármilyen kihívásokkal kell majd szembenéznie és megküzdenie az életben maradásért.

A Winslet és Elba mellett Dermot Mulroney, Lucia Walters és Beau Bridges mellékszereplésével készülő The Mountain Between Us október 20-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik