Kultúra

Idris Elba 007-es üzemmódba kapcsol a Bastille Day trailerében

Feliratos előzetest kapott az akciófilm, amelyben a potenciális James Bondként is rebesgetett színész titkos ügynökként aprítja a rosszfiúkat.

Először még 2014-ben merült fel, hogy akár Idris Elba is lehetne majd Daniel Craig utódja James Bondként, miután az utóbbiról már akkoriban sem lehetett tudni, mikor telik be nála a pohár és jelenti be, hogy szakít a szereppel. Ez ugyan hivatalosan még mindig nem történt meg, de Craig a közelmúltban nyilvánvalóvá tette, hogy többé nem hajlandó eljátszani a szuperkémet, azaz egyéb jelentkezők mellett Elba előtt is megnyílni látszik a lehetőség.

Addig is, míg eldől, ki lehet majd a britek büszkeségének következő megformálója, Idris Elba rövidesen a főszereplésével készült Bastille Day című akcióthrillerben fogja bizonyítani, hogy mind kvalitásai, mind fizikuma révén ász lenne 007-esként. A James Watkins rendezte filmben a Golden Globe-díjas színész kőkemény CIA ügynököt alakít, aki Párizsban egy fiatal szélhámossal (Richard Madden) fog szövetkezni, miután a srác olyan információk birtokába kerül, amelyekkel megelőzhetnek egy a francia főváros ellen irányuló terrortámadást.

A trailer alapján ütősnek tűnő Bastille Day hazai premierdátuma jelenleg még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik