Kultúra

Kiderült, kik fognak szerepelni a VAN rendezőjének új filmjében

Reisz Gábor új filmjéről tavaly már kiderült néhány info, de ma reggel egy egészen érdekes képpel rukkolt elő a Rossz versek Facebook-oldala. Ezzel:

Közzétette: Rossz versek / Bad poems – 2017. május 29.

A képen a VAN-ból ismert Takács Katalin és Kovács Zsolt ülnek egy kisfiúval, Reisz Gábor elmondása alapján egy logopédusi rendelőben. Ez már egy konkrét kép az egy év múlva bemutatandó filmből, és a beállításnak van egy másik iránya is, ahol a logopédust látjuk, akinek megformálójáról a rendező annyit mondott, hogy idővel az ő személyére is fény derül.

Természetesen a VAN-rajongó (így én is) egyből egy előzményfilmet vizionál, ám Reisz megerősítette, hogy a Rossz versek nem lesz semmilyen tekintetben folytatás a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlannak, de Takács és Kovács karaktere elég hasonló lesz az új filmben. Reisz annyit még elárult, hogy a képen szereplő kisfiú egy Merthner Tamás nevű srác, akit a filmben négy ember fog alakítani, Prukner Barna (a képen), Prukner Mátyás, Seres Donát és Reisz Gábor.

A történetről ugyan továbbra sem tudunk semmilyen konkrétumot, viszont annyit már igen, ugyancsak Reisz Gábor elmondása alapján, hogy a történet sok epizódszerű flashbackből fog állni. A következő egy évben érdemes lesz figyelni a Rossz versek FB-oldalát, ugyanis alkalmanként ki fog kerülni egy-egy kép az új filmből, ami csak tovább nyúzza a türelmetlenségtől megnyúzott idegeinket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik