Kultúra

Röhögés nélkül nehéz lesz kibírni Brad Pitt háborús filmjét

Annyira abszurdnak ígérkezik a War Machine című alkotás, amelynek már az új előzetese is fergeteges.

A néhai Michael Hastings The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan című könyvének adaptációjaként közeleg a David Michôd írta és rendezte War Machine (Hadigép) című Netflix-film, melyet ugyan még 2015-ben forgattak, de csak idén fogják bemutatni.

A filmhez korábban már egy teaser és egy előzetes is érkezett, mígnem most itt van a második trailer, no meg a hivatalos poszter, melyek jól érzékeltetik, mennyire lesz komoly a War Machine hangvétele.

Netflix

A War Machine egy meglehetősen sajátos stílusú, de közben az Egyesült Államok hadseregében valóságos rocksztárként ünnepelt négycsillagos tábornok, bizonyos Stanley A. McMahon (Brad Pitt) történetét fogja elmesélni, kezdve onnan, hogy kinevezik a NATO afganisztáni erőinek parancsnokává, egészen odáig, hogy egy újságírónő (Tilda Swinton) botrányos expozéja romokba dönti a karrierjét.

A főszerepben a jól láthatóan parádézó Pitt, illetve az egyaránt Oscar-díjas Swinton és Sir Ben Kingsley mellett Anthony Michael Hall, Topher Grace, Will Poulter, Emory Cohen, RJ Cyler és Scoot McNairy játszik még a produkcióban, amely május 26-án fog elérhetővé válni a Netflix oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik