Kultúra

Brad Pitt hunyorogva hódítja meg Afganisztánt

A Netflix-féle War Machine című alkotásban, amely egy ritka abszurd háborús filmnek ígérkezik. Trailer.

A néhai író Michael Hastings The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan (kb. A hadművelők: Amerika afganisztáni háborújának vad és rémisztő története) című könyve alapján David Michôd írta és rendezte a War Machine (Hadigép) című Netflix-filmet, amelyet ugyan még 2015-ben forgattak, de a videostreaming-szolgáltató oldalára csak idén fog megérkezni.

A szatirikus hangvételű War Machine egy meglehetősen sajátos stílusú, de közben az Egyesült Államok hadseregében valóságos rocksztárként ünnepelt négycsillagos tábornok, Stanley A. McMahon (Brad Pitt) történetét fogja elmesélni, kezdve onnan, hogy kinevezik a NATO afganisztáni erőinek parancsnokává, egészen odáig, hogy egy újságírónő (Tilda Swinton) botrányos expozéja romokba dönti a karrierjét.

A főszerepben a fenti előzetes alapján is parádézó Pitt, illetve az egyaránt Oscar-díjas Swinton és Sir Ben Kingsley mellett Anthony Michael Hall, Topher Grace, Will Poulter, Emory Cohen, RJ Cyler és Scoot McNairy játszik még a produkcióban, amely május 26-án fog elérhetővé válni a Netflix oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik