Kultúra

Szakállas Supermannel és drámai témával jön a Netflix új háborús filmje

A főszerepet azonban nem Henry Cavill, hanem az ifjú Nicholas Hoult fogja játszani a feszkósnak ígérkező Sand Castle-ben. Trailer.

Érezhetően rápörgött a közel-keleti háborús témára a Netflix, amely a Brad Pitt főszereplésével forgatott War Machine (Hadigép) teaser trailere után a Sand Castle (Homokvár) című saját gyártású filmjének is közzétette az első előzetesét.

A megtörtént eseményeket feldolgozó, 2003-ban Irakban játszódó történet főhőse a tapasztalatlan Matt Ocre közlegény (az X-Men-filmekből és a Mad Max: A harag útjából is ismerős Nicholas Hoult), aki nehezen viseli a háború szörnyűségeit, ezért megpróbálja hazaküldetni magát, de ez nem jön össze neki. Helyette őt és a Syverson százados (a Supermanként befutott Henry Cavill) vezette egységével együtt kivezénylik egy Baakúba közelében található vízszivattyú-telep megjavítására, amelyet a bombázások tettek tönkre. A helyi civileket megnyerni igyekvő amerikai katonák aztán több ízben is megtámadják, miközben Ocre és társai már egyre kevésbé tudják eldönteni, hogy ki barát és ki ellenség.

A Narcos néhány epizódját is jegyző Fernando Coimbra filmjében a két húzónév mellett Glen Powell, Tommy Flanagan, Logan Marshall-Green és Sam Spruell játssza a fontosabb mellékszereplőket.

A Sand Castle április 21-én fog elérhetővé válni a Netflix oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik