Kultúra

Szex, bunyó és ivászat – botrányos az élet a Vígszínházban

Erről fog mesélni a teátrum kisfilmekből álló új sorozata, amelynek már az előzetese is fergeteges.

Idén is különleges programokkal ünnepli születésnapját a Vígszínház: május 1-én 15 órára várják a közönséget a VígMajálisra, ahol a Vígszínházi sorozat című kisfilmekből álló sorozat premierje és a vígszínházi fiúzenekar bemutatkozó koncertje mellett számos meglepetéssel készülnek a társulat művészei. A belépés díjtalan.

Mi történik akkor, ha a filmesek beszabadulnak a színházba? Nem csak a kulisszák mögé látnak, hanem izgalmas sztorikat is találnak! A Vígszínház társulata nagy fába vágta a fejszéjét, kisfilmeket forgattak. A Vígszínházi sorozat (előzetes itt) rendhagyó széria 7 epizódja a színészek és a színházi dolgozók örömeit és kínlódásait tárja elénk, görbe tükrön keresztül. A rendező Hartung Attila, a producer Eszenyi Enikő.

Megalakult és a VígMajálison lép fel először A GRUND – vígszínházi fiúzenekar! A Pál utcai fiúk című zenés játékot őszi bemutatója óta több mint 65 ezren látták a Vígszínházban, az előadás dalaiból a Tom-Tom Records gondozásában készült kiadvány már az aranylemezt is megkapta. Az előadás főszereplői közül néhányan úgy döntöttek, zenekart alapítanak és együtt zenélnek a közönség legnagyobb örömére. A zenekar tagjai: Wunderlich József, Zoltán Áron, Ember Márk, Medveczky Balázs és Fesztbaum Béla. Dalok élőben A Pál utcai fiúkból és sok egyéb meglepetés!

A filmvetítések és a koncert mellett számos meglepetést tartogat a társulat. Ezen a napon a nagy titokra is fény derül, azt is megtudhatják az érdeklődők, milyen előadásokkal várják a közönséget a 122. évadban. A délután folyamán 5% kedvezménnyel lehet megvásárolni a következő évadra szóló bérletet, jegyeket pedig 10%-kal olcsóbban lehet váltani. Azoknak sem kell elkeseredni, akik nem tudnak május 1-jén Budapestre utazni, a Víg hivatalos Facebook-oldalán 15 órától élőben követhetik majd a társulat különleges műsorát.

Forrás: Vígszínház

Ajánlott videó

Olvasói sztorik