Kultúra

Előzményfilmeket és spinoffokat is kaphat a Halálos iramban-széria

A Universal Pictures és Vin Diesel a nyolcadik film után is folytatatnák a sorozatot, méghozzá nem is akárhogyan.

Még a múlt hónapban derült ki, hogy ki is rendezheti majd a már tavasszal bejelentett nyolcadik Halálos iramban-mozit, magyarán biztossá vált, hogy kapni fog legalább még egy felvonást az autóakrobatikás akciófilm-széria. Mostantól azonban már nemcsak folytatás(ok)ról beszélhetünk, tekintve, hogy Vin Diesel és a Universal Pictures elnöke, Donna Langley egy interjúban elárulták, már egy ideje tervezgetik a franchise kibővítését, mégpedig olyan filmekkel, amelyek az évek során összeállt verdás csapat tagjairól szólnának.

Az eddigi részekben valamilyen szinten már megalapoztuk a karakterek személyes sztorijait és egy ideje foglalkozunk is a gondolattal, hogy külön filmeket kapjanak ezek a figurák. Ez egy nagyon gazdag alapanyag és mi kitudnánk hozni belőle a maximumot.

– magyarázta Vin Diesel, aki azt ugyan egyelőre nem árulta el, hogy az elképzeléseik szerint mégis melyik karakter kaphat majd először Halálos iramban-spinoffot vagy előzményfilmet, mindazonáltal a pletykák szerint a Dwayne Johnson alakította Luke Hobbs lehet a befutó. A franchise húzóemberének szerepét is betöltő Diesellel közösen szövögetett terveikről a Universal képviseletében Donna Langley a következőket mondta:

Valóban többször is beszélgettünk már arról, hogyan tudnánk bővíteni a franchise-t. Van egy kiváló szereplőgárdánk, akik nagyon jól működnek együtt, ugyanakkor külön-külön is komoly potenciál rejlik bennük.

Találjon ki a jövőben bármit is Vin Diesel és a Universal stúdió, egyelőre annyi biztos, hogy a Halálos iramban 8 2017. április 14-én kerül majd az amerikai mozikba.

Forrás: Variety via Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik