Kultúra

Schwarzenegger narrálja az év legbámulatosabb természetfilmjét

Kedvcsináló érkezett a Wonders of the Sea 3D című dokuhoz, amelyben az akciólegenda fogja bemutatni az óceáni élővilág csodáit.

A 3D Entertainment Films jelentette be, hogy a nagy Arnold Schwarzenegger, narrációjával fogják bemutatni legújabb 3D-s természetfilmjüket: a Wonders of the Sea 3D (kb. A tenger csodái 3D) című alkotást, amelyet az Emmy-díjas Jean-Michel Cousteau rendezésében készül.

Az alkotáshoz annak bejelentésével egyidejűleg közzé is tették a lent látható előzetesfélét, amelyben Arnold mellett a dokumentumfilmes veterán Cousteau is felbukkan és beszél a produkcióról. Mellettük természetesen a lenyűgöző vízalatti felvételekből is ízelítőt ad a közel két és félperces videó.

Kezdettől fogva az volt a kívánságom, hogy a Wonders of the Sea 3D narrátora olyasvalaki legyen, aki erősen kötődik a természethez, és ezt utóbb nem is tudtuk volna jobban teljesíteni. Arnold és én ugyanolyan lelkesedéssel viszonyulunk az óceán megvédéséhez. Lenyűgözött a profizmusa, akárcsak az, hogy milyen elkötelezettséggel viszonyult a projekthez és kölcsönözte a hangját a filmhez.

– nyilatkozta Cousteau Schwarzeneggerről, aki pedig így fogalmazott a produkcióval kapcsolatban:

Boldogsággal tölt el, hogy én narrálhatom Jean-Michel Cousteau első egész estés dokumentumfilmjét. Évek óta csodálattal követem a munkásságát. Amikor először láttam az új alkotás képsorait, teljesen lenyűgözött és azonnal benne akartam lenni a projektben. Nem csupán azért, mert ez egy hihetetlen vizuális fesztivál, hanem azért is, mert nagyon fontos üzenetet hordoz arról, hogy mennyire lényeges az óceánok védelme. A 3D technológia tökéletes felhasználása pedig olyan érzést kölcsönöz, hogy tényleg ott vagy és ott búvárkodsz ezekkel a teremtményekkel. Megtiszteltetés, hogy nemcsak a hangomat adhatom a produkcióhoz, de a promóciójában is részt vehetek.

A Wonders of the Sea 3D-t valamikor az év második felében fogják bemutatni a mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik