Kultúra

Meglepetés: Keira Knightley is visszatér a Karib-tenger kalózai 5-ben

Az Elizabeth Swannt alakító színésznő szereplését a kalandfilm új, japán nyelvű előzetes leplezte le. Trailer.

A múlt hónap elején került fel a világhálóra az Espen SandbergJoachim Roenning páros rendezésében készülő A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja második előzetese, amelyből kiderült, hogy az ötödik részben bizony eléggé ramatyul fog kinézni Orlando Bloom a halhatatlanná vált Will Turnerként.

Bloom visszatérése már régóta ismert volt, ellenben azzal, amiről A Karib-tenger kalózai 5 új, japán előzetese lebbentette le a leplet: Elizabeth Swann szerepében Keira Knightley is előkerül majd a filmben.

A franchise utolsó részében a félelmetes Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette halott tengerészek kísértetei megszöknek Az Ördög Háromszögéből, és eltökélik, hogy végeznek minden egyes élő kalózzal, aki csak a tengereket járja. A szellemek fő célpontjává váló Jack Sparrow (Johnny Depp) egyetlen esélye a túlélésre a legendás Poseidon Szigonyának megszerzése, csakhogy ehhez kénytelen szövetséget kötni egy Carina Smyth nevű csillagásszal (Kaya Scodelario), illetve egy Henry nevű matrózzal (Brenton Thwaites), aki a Királyi Haditengerészetben szolgál. Sparrow és új társai a Fekete Gyöngy helyett egy Haldokló Sirály nevű apró és ócska hajón vágnak neki a szigony felkutatásának, miközben a nyomukban Salazar személyében Jack eddigi legkönyörtelenebb (és leginkább legyőzhetetlen) ellenfele lohol.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja május 25-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik