Kultúra

Halott kalózokkal paráztat A Karib-tenger kalózai 5 első előzetese

A Johnny Deppet nélkülöző teaser trailerben az iszapos szájú Javier Bardem viszi a prímet.

Az Espen SandbergJoachim Roenning duó rendezésében készül a kicsit hosszú és kacifántos Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales címet viselő, magyar keresztséggel még nem rendelkező ötödik kalózos mozi, amelyben a flúgos Jack Sparrow szerepében Johnny Depp és A Karib-tenger kalózai: A világ végén végjátékában a Bolygó Hollandi halhatatlan kapitányává vált Will Turnerként Orlando Bloom is visszatér majd.

Walt Disney Pictures
Walt Disney Pictures

A Walt Disney produkciójához most váratlanul megérkezett az első teaser trailer, amelyben ugyan a fent említett párost keresve sem találjuk, helyette viszont borzongató misztikumot és (újabb) erősen halottnak tűnő, de közben nagyon is eleven kalózokat kapunk, élükön a selypítve is félelmetes Salazar kapitánnyal, akit a remekül sminkelt Javier Bardem alakít.

Sparrow és Turner figurája mellett a filmben visszatér még Geoffrey Rush, mint Barbossa kapitány, Kevin R. McNally, mint Mr. Gibbs, illetve Stephen Graham is, mint az Ismeretlen vizekenben megismert Scrum. Az új kalózos kaland sztorija egyelőre még kérdőjeles, de az már biztos, hogy a produkció 2017. május 25-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik