Kultúra

Tom Cruise motorozik és repked a Mission: Impossible 6 forgatásán

A színész ismét kaszkadőr-üzemmódba kapcsolt a legújabb lehetetlen küldetéses akciófilm munkálatain. Videó.

Miután a valaha előadott legeredetibb casting-bejelentéséből kiderült, hogy Superman is benne lesz a készülő akciófilmben, a múlt hétvégén hivatalosan is kezdetét vette a Mission: Impossible 6 forgatása.

A munkálatokat Párizsban kezdte meg a Titkos nemzet után az új installációt is író-rendező Christopher McQuarrie dirigálta stáb, akik a héten máris felvettek egy olyan akciójelenetet, amelyben Tom Cruise kiélheti a kaszkadőri hajlamait. A szóban forgó szcénában a sztár egy gépjárműves üldözés során a motorjával belecsapódik egy kocsiba – ennek a pillanatnak a felvételeit láthatjuk a lenti videóban:

Az egyelőre cím nélküli Mission: Impossible 6-ról egyelőre nem tudni semmi konkrétumot, azonban Henry Cavill leigazolása mellett nemrégiben kiderült, hogy William Brandt szerepében Jeremy Renner nem fog visszatérni a hatodik filmben. A korábbi részek színészei közül Simon Pegg (Benji Dunn), Alec Baldwin (Alan Hunley) és az ötödik részben a show-t ellopó Rebecca Ferguson (Isla Faust) fog újra eőkerülni, na meg persze az M:I filmek alfáját és ómegáját megtestesítő, 54 éves Cruise. Mellettük aki még kérdőjeles, az a nagy Ving Rhames (Luther Stickell), aki eddig a franchise minden egyes részében felbukkant.

A produkciónak már a premierdátuma is megvan: 2018. július 27-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik