Kultúra

Superman is benne lesz a Mission: Impossible 6-ban

Castinghírt még nem jelentettek be olyan frappánsan, mint Henry Cavill csatlakozását az akciófilm csapatához.

A közösségi média elterjedésének köszönhetően a modern kor legfondorlatosabb casting-bejelentésének lehettek tanúi azok az instagramozók, akik figyelemmel követték az elmúlt években Supermanként befutott Henry Cavill és a Mission: Impossible – Titkos nemzet után a hamarosan készülő hatodik installációt is író-rendező Christopher McQuarrie publikus beszélgetését az oldalon.

Történt ugyanis, hogy McQuarrie az egyik saját fotója alatt kérdezett rá a kommentelők között feltűnő Cavillnél, hogy ugyan nincs-e kedve részt venni a hatodik filmben, amelyben ugyan nem repkedhet majd úgy, ahogyan a Warner Bros. szuperhősfilmjeiben szokott, de egyébként nagy magasságokra, autós üldözésekre, lövöldözésekre és robbanásokra is számíthat majd a forgatáson. Cavill erre előbb kifejezte, hogy nagyon szeretne tudni ténylegesen repülni, aztán meg rávágta, hogy amúgy persze, benne van.

Say, @henrycavill. Had a thought. Curious if you're interested in a role in the 6th installment of Mission: Impossible. No pressure.

A post shared by Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) on

Az egyelőre még cím nélküli Mission: Impossible 6-ról jelen állás szerint annyit tudni, hogy a forgatása idén nyáron veszi majd kezdetét és a filmben a franchise első emberét: a szuperügynök Ethan Huntot alakító Tom Cruise mellett William Brandt szerepében Jeremy Renner és az ötödik részben a show-t Cruise elől ellopó Isla Faustként Rebecca Ferguson is játszani fog.

Forrás: Deadline

Ajánlott videó

Olvasói sztorik