Kultúra

Tényleg Tom Hiddleston lehet a következő James Bond

A legfrissebb értesülések szerint már tárgyal a színésszel a 007-es mozikat készítő stúdió.

Miután a múlthéten csaknem biztossá vált, hogy a 007-eskedésbe belefásult Daniel Craig nem hajlandó többé eljátszani a szuperkémet, csakhamar kezdetét is vette a globális spekuláció, mondván mégis kinek kellene megörökölnie a legendás szerepet.

Arról már korábban is lehetett hallani, hogy a Bond-mozikat futtató Eon Productions fejesei állítólag Tom Hiddlestont favorizálják, ugyanakkor a korábban felmerült nevek eseteihez hasonlóan valószínűnek tűnt, hogy ez is inkább csak pletyka. Mostantól azonban más a helyzet, ugyanis a vicces nevű Birth. Movies. Death. weboldal exkluzív beszámolója szerint az Eon jelenleg már valóban tárgyalásokat folytat a 35 éves színésszel.

Egyelőre az Eon Productions illetékesei nem reagáltak arra, hogy Hiddleston valóban potenciális jelölt lenne és tényleg tárgyalnának is vele, mindazonáltal ez nem jelent semmit, hiszen a hollywoodi szokásoknak megfelelően úgyis majd csak akkor fogják elismerni a dolgot, amikor már hivatalosan is bejelentik a következő James Bondot. Mindazonáltal a színésszel folyó egyeztetés híre azt is megerősíteni látszik, hogy a producerek elfogadták Daniel Craig lelépési szándékát és nem zaklatják többé mesés fizetésajánlatokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik