Kultúra

Harsányi Levente vezeti a Televíziós Újságírók Díja gáláját

A tévés és rádiós műsorvezető lesz az idei díjátadó házigazdája.

Március 29-én már negyedik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A szakma egyik legrangosabb értékmérőjének számító elismeréseket idén is a Pesti Vígadóban veszik át a díjazottak a gálaesten, melynek házigazdája Harsányi Levente lesz.

A Televíziós Újságírók Díja a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, melynek célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legprofesszionálisabb magyar tévés teljesítményeket.

A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személyiség került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok, a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, Kreatív, a Mediapiac, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét szakújságírói a legtöbb szavazatot adták.

Az idei jelöltek névsora után immár a díjátadó esemény házigazdájának személye is ismert: a gálát március 29-én vezető Harsányi Levente így fogalmazott a díjjal és feladatávaal kapcsolatban:

A Televíziós Újságírók Díja az egyik legfontosabb szakmai díj. Öröm részt venni ebben jelöltként és műsorvezetőként egyaránt. Valódi megtiszteltetés, hogy engem kértek fel a gála vezetésére.

A díjátadó támogatója és társszervezője a NuMuvee Hungary Kft., televíziós műsorgyártó. Televíziós Újságírók Díja gálasest Harsányi Levente vezetésével a Pesti Vigadóban március 29-én 19:30-kor.

Forrás és fotó: Televíziós Újságírók Díja, fotó: Médiaklikk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik