Kultúra

Ismerd meg az új Predator-mozi keménycsávóit – fotó

Ismét az akciófilmet rendező Shane Black tett közzé egy képet, amely a The Predator újabb szereplőit leplezi le.

Már 2015 végén beharangozták, azonban tavaly május óta nem érkezett hír a Durr, durr és csókot, a Vasember 3-at és a Rendes fickókat is jegyző Shane Black rendezésében készülő új Ragadozó-mozi, a The Predator kapcsán, mígnem aztán február vége felé maga a direktor erősítette meg, hogy végre kezdetét vette a forgatás. Black a munkálatok helyszínéről már akkor megosztott egy fotót a Twitterén, ahol most újabb képet tett közzé, további színészeket leleplezve a sci-fi akciófilm szereplőgárdájából.

Az aktuális felvételen balról jobbra Alfie Allen (Trónok harca, John Wick), Keegan-Michael Key (Miért pont ő?), Thomas Jane (Álomcsapda, A megtorló), Augusto Aguilera (Chasing Life), Boyd Holbrook (Narcos, Logan) és Trevante Rhodes (Holdfény) látható, akik mindannyian különböző gyilkosokat és zsoldosokat alakítanak. Mellettük még Sterling K. Brown, (American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy), Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis) és az ifjú Jacob Tremblay (A  szoba) alkotja a The Predator társulatát.

A korábban rebootként beharangozott produkcióról annyit tudni, hogy az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült 1987-es alapfilm folytatása lesz, magyarán az 1990-es Ragadozó 2-t és a 2010-es Ragadozókat figyelmen kívül hagyva új irányba fogja elvinni a földönkívüli hobbivadászok franchise-át.

A The Predator már fixen 2018. február 9-én fog debütálni az Egyesült Államokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik