Kultúra

Itt az első kép az új Ragadozó-film forgatásáról

A rendező által közzétett fotó a The Predator című sci-fi akciófilm főszereplőit leplezi le.

Már 2015 végén beharangozták, azonban tavaly május óta nem érkezett hír a Durr, durr és csókot, a Vasember 3-at és a Rendes fickókat is jegyző Shane Black rendezésében készülő új Ragadozó-mozi, a The Predator kapcsán, azonban most maga a direktor erősítette meg, hogy végre kezdetét vette a forgatás. Black a munkálatok helyszínéről osztott meg egy fotót a Twitterén, melyen ő látható a sci-fi akciófilm főszereplői társaságában.

A felvétel tanulsága szerint már biztosan játszik a The Predatorban Sterling K. Brown, (American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy), Trevante Rhodes (Holdfény), Boyd Holbrook (Farkas 3 Logan), az ifjú Jacob Tremblay (A  szoba), Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis) és Keegan-Michael Key (Miért pont ő?), ráadásul mindannyian gyilkosokat alakítanak.

A korábban rebootként beharangozott produkcióról egyelőre annyit tudni, hogy az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült 1987-es alapfilm folytatása lesz, magyarán az 1990-es Ragadozó 2-t és a 2010-es Ragadozókat figyelmen kívül hagyva új irányba fogja elvinni a földönkívüli hobbivadászokról szóló franchise-t.

A The Predator már fixen 2018. február 9-én fog debütálni az Egyesült Államokban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik